Welkom bij DJ-Tom Geuskens

 

DJ Tom maakt van iedere party een feest!
 

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een leuke allround DJ?
DJ Tom* draait allround dans en stemmingsmuziek, afgewisseld door lekkere Dance Classics met Disco & Soul tot de swingende top 40 van dit moment. Uiteraard is ook het Limburgs en Duitse repertoire actueel.

Gedurende de avond draait hij non-stop naar uw wensen, zijn show is standaard voorzien van geluid tot ca. 70 – 100 personen. Verder wordt de ruimte uitgelicht met enkele spots en is er standaard 1 microfoon aanwezig voor het houden van een toespraak.

Boekt u DJ Tom voor uw gelegenheid? Dan is hij circa 1 uur voor aanvang op locatie om één en ander voor te bereiden. Tom heeft niet veel ruimte nodig, ca. 2 x 1,5 meter voor zijn DJ set en tweemaal 1 vierkantenmeter voor de speakers. Zijn er obstakels of is de opstelplaats minder goed bereikbaar? Maak dit graag even vooraf kenbaar bij Tom.

 

Tom is maar een naam!

DJ Tom werkt samen met een select aantal vergelijkbare DJ's welke goede kwaliteit leveren in service, diensten en apparatuur. Uitsluitend wanneer dit expliciet overeen gekomen is, draait er een DJ op naam. In alle andere gevallen behouden wij ons het recht voor, in overleg met jullie te bouwen op een andere DJ binnen ons bestand.

*Is DJ Tom niet beschikbaar, dan zoeken wij graag samen met jullie naar een passende oplossing.

 

Tom bemiddeld graag in een leuk optreden..

Ben jij of zijn jullie opzoek naar een spetterende aanvulling tijdens jullie gelegenheid? Een leuke artiest kan via Tom snel geregeld zijn tegen antrekkelijke tarieven. Voor meer informatie kan er altijd even contact met mij worden opgenomen.

  •